Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

OEM bagean baja palsu bagean mekanik

Katrangan singkat:

Komponen utama stainless steel yaiku karbon, kromium, nikel, lan sawetara unsur paduan kayata molibdenum, tembaga, lan nitrogen ditambahake. Proses doyo abang minangka teknologi pamroses tekanan panas canggih sing digawe adhedhasar penempaan presisi lan ekstrusi panas. Sipat mekanik bagean luwih apik kanthi ngganti metode pamrosesan. Proses doyo abang dadi panas ing logam kaya proses penempaan presisi. Formulir ing cetakan, kajaba bagean-bagean cap abang sing gedhe, umume dibentuk sekaligus, lan penempaan presisi umume digawe dening sawetara tekanan.


Detail Produk

Tag Produk

OEM bagean baja palsu bagean mekanik

Proses doyo abang nduweni signifikansi praktis sing jembar lan wiyar kanggo pabrik mesin, produk perangkat keras saben dinane, pertahanan, bagean aerospace lan aplikasi liyane. Contone, akeh bagean mekanik kayata mesin diesel, traktor, mobil, rudal, lsp sing cocog banget kanggo produksi proses doyo abang. Saiki, proses doyo abang wis akeh digunakake ing produksi industri perangkat keras saben dina, kayata macem-macem katup, sendi pipa, kacang-kacangan, lan liya-liyane ing perangkat keras pipa sing digawe saka tambukan abang tembaga. Kanthi kaluwihan kualitas sing ora ana tandhingane, wis Ngganti produk sing wis diproduksi kanthi casting mati utawa casting ing jaman kepungkur. Ouzhan nyedhiyakake layanan khusus bagean palsu sing ditemplek abang-stainless steel kanggo pelanggan sing dihargai.

OEM stainless steel forged parts mechanical parts1

Tampilan bagean khusus Ouzhan

OEM stainless steel forged parts mechanical parts0303

Kaluwihan bagean saka stainless steel Shanghai Ouzhan

- Gunakake peralatan umum kanggo produksi, gampang dipasang, cocok kanggo perusahaan cilik lan menengah
- Produktivitas dhuwur, cocok kanggo produksi massal
- resistensi nyandhang dhuwur
- Kinerja anti-korosi sing unggul lan
- Sipat mekanik bagean stamping abang iku apik
- Nambah kerapatan logam lan nambah resistensi korosi bagean
- Cocog kanggo kabeh jinis pangolahan logam warna utawa ireng

OEM stainless steel forged parts mechanical parts3

Aksesoris pemrosesan bagian stainless steel OEM

Materi Baja martensitik, baja ferritik, baja austenitik, baja tahan karat austenitik-ferritik (dupleks) lan udan pengerasan presipitasi, lsp., SUS201, SUS304, SUS303, SUS420, SUS430
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Perawatan permukaan stainless steel bisa disesuaikan miturut syarat sampeyan, nggambar kawat, polishing, passivation permukaan, pickling, degreasing agen degreasing lan degreasing,
Proses utama Pre-treatment → passivation (miturut peraturan proses) → siram (banyu adhem utawa siram banyu panas) → netralisasi → perawatan pangatusan
Kontrol kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Macem-macem katup, sendi pipa, kacang-kacangan, lan liya-liyane saka perangkat keras pipa Tonghonghong wis ngganti produk sing wis diproduksi kanthi casting mati utawa casting kanthi kaluwihan kualitas sing ora ana tandhingane.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: