Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Tandha bagean

Tandha bagean minangka cara sing efektif kanggo nambah logo utawa huruf khusus menyang desain sampeyan lan asring digunakake kanggo menehi tag bagean khusus sajrone produksi skala lengkap.

● Aplikasi kanggo komponen elektronik, sirkuit terintegrasi (IC), peralatan listrik, komunikasi seluler, produk perangkat keras, aksesoris alat, peralatan presisi, kacamata lan jam tangan, perhiasan, suku cadang mobil, tombol plastik, bahan bangunan, pipa PVC, peralatan medis lan industri liyane .

● Bahan sing bisa ditrapake kalebu: logam umum lan paduan (wesi, tembaga, aluminium, magnesium, seng lan logam liyane), logam lan paduan langka (emas, perak, titanium), oksida logam (kabeh jinis oksida logam bisa ditampa), Lumahing khusus perawatan (fosfat, anodisasi aluminium, permukaan elektroplating), bahan ABS (omah alat listrik, kabutuhan saben dina), tinta (kunci transparan, produk cetak), resin epoksi (kemasan komponen elektronik, lapisan insulasi).

Tandha produk kalebu tandha laser lan ukiran cnc.

Part -marking1

PEMASARAN LASER

● Tandha laser minangka cara menehi tandha sing nggunakake laser kapadhetan energi tinggi kanggo iradiasi benda kerja kanthi lokal kanggo nguap bahan permukaan utawa ngasilake reaksi kimia pangowahan warna, saengga bakal menehi tandha permanen.
● Prinsip dhasar menehi tandha laser yaiku sinar laser terus-terusan energi digawe dening generator laser, lan laser sing fokus tumindak ing materi pencetakan supaya langsung bisa nyawiji utawa malah nguap bahan permukaan. Kanthi ngontrol dalan laser ing permukaan materi, Wangun tandha grafis sing dibutuhake.
● Tandha laser ditrapake kanthi proses non-kontak, sing bisa ditandhani ing permukaan sing bentuke khusus, lan bahan kerja ora bakal cacat lan ngasilake stres internal. Cocog kanggo menehi tandha logam, plastik, kaca, keramik, kayu, kulit lan bahan liyane.
● Laser bisa menehi tandha meh kabeh bagean (kayata piston, dering piston, katup, kursi katup, alat hardware, barang kebersihan, komponen elektronik, lsp), lan tandha tahan aus, proses produksi gampang diotomatisasi, lan bagean sing ditandhani duwe deformasi sithik.

Ukiran CNC

● Cocog kanggo nglereni, ngukir rong dimensi lan ngukir telung dimensi ing macem-macem bahan sing rata. Kajaba iku, fungsi utama lan kaluwihan saka mesin ukir plak logam multi-fungsi: kuat, multi-guna, yaiku nggawe perunggu, stainless steel, titanium, aluminium lan huruf lumahing logam liyane, pola ukiran lan kerajinan seni grafis sing apik , lsp. Rampungake. Amarga fungsi ukiran lan plating sing kuat saka mesin iki, bahan kerja kasebut bisa diproses saka tandha format gedhe nganti tutup dada lan nameplate.

Part marking2

● Ukiran CNC minangka kombinasi pengeboran lan panggilingan ing babagan prinsip pamrosesan. Pilihan obyek ukiran CNC sing bener lan panggunaan teknologi sing cukup bisa dadi proyek kanthi investasi dhuwur. Amarga obyek ukiran CNC ditondoi nganggo pola kompleks, bentuk aneh, lan produk sing wis rampung, dene mesin ukiran CNC umume struktur bobot entheng, iki sejatine matesi mode kerja ukiran CNC minangka: "panggilingan cepet kanthi alat cilik". Nyatane, iki uga minangka "kauntungan profesional" saka ukiran CNC, lan sebabe yaiku ukiran CNC nindakake "bisnis sing ora bisa diproses kanthi alat gedhe konvensional". Amarga kaluwihan profesional sing unik saka ukiran CNC, ukiran GNC luwih gampang digunakake ing industri ing ngisor iki: industri ukiran cetakan lan industri ukiran iklan.