Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Pintu lan jendela pemrosesan paduan aluminium sing wis polesan

Katrangan singkat:

Pangembangan lawang lan jendela paduan aluminium Aluminium lawang lan jendela paduan, bangunan industri tembok tirai minangka industri sing anyar banget ing negara kita, wiwit awal, wiwit cilik nganti gedhe, wis ngrembaka kanthi cepet kanthi cepet.


Detail Produk

Tag Produk

Aluminium alloy lawang lan ekstrusi jendhela

Sajrone sawetara dekade, industri iki nggunakake teknologi canggih kanggo ningkatake penyesuaian struktur industri, promosi pembaruan produk, optimalisasi struktural, ilmu pengetahuan lan teknologi canggih, lan nyepetake kesenjangan karo level maju internasional. industri tembok tirai bangunan lan jendela aluminium negara saya ngalami pangembangan sing hebat. Pintu lan jendela paduan aluminium minangka produk pangembangan bahan bangunan anyar modern. Dheweke wis dikembangake ing negara maju kayata Jerman, Amerika Serikat, lan Inggris wiwit taun 1930-an. Amarga profil paduan aluminium kanthi bahan ringan, mula bisa ngeterake profil kanthi bentuk salib kompleks, utamane aluminium Katon lawang lan jendela alloy sing asri lan sipat fisik bangunan sing apik banget wis dikonfirmasi dening para arsitek.

Polished aluminum alloy door and window processing parts1

Fitur profil aluminium

Resistansi korosi profil aluminium: Kapadhetan profil aluminium mung 2,7g / cm3, yaiku udakara 1/3 saka kerapatan baja, tembaga utawa kuningan (7.83g / cm3, 8.93g / cm3, masing-masing). Ing kahanan lingkungan, kalebu hawa, banyu (utawa banyu uyah), petrokimia lan akeh sistem kimia, aluminium bisa nuduhake resistansi korosi sing apik banget.

Konduktivitas profil aluminium: Profil aluminium asring dipilih amarga konduktivitas sing apik. Kanthi dhasar bobot sing padha, konduktivitas aluminium cedhak karo 1/2 tembaga.

Konduktivitas termal: Konduktivitas termal paduan aluminium udakara 50-60% tembaga, sing mupangate kanggo nggawe penukar panas, penguap, alat pemanas, peralatan masak, lan kepala silinder mobil lan radiator.

Non-ferromagnetik: Profil aluminium iku non-ferromagnetik, sing dadi fitur penting kanggo industri listrik lan elektronik. Profil aluminium ora gampang diobong kanthi spontan, sing penting kanggo aplikasi sing kalebu nangani utawa kontak karo bahan sing gampang kobongan lan bledosan.

Kemampuan kerja: Kemampuan profil profil aluminium apik banget. Ing macem-macem paduan aluminium cacat lan paduan aluminium cor, uga ing macem-macem negara campuran kasebut sawise diproduksi, karakteristik mesin beda-beda, sing mbutuhake alat utawa teknologi mesin khusus.

Formabilitas: Kekuwatan tarik tartamtu, kekuwatan panen, kemuluran lan tingkat pengerasan kerja sing cocog dominasi perubahan deformasi sing diidini.

Daur ulang: Aluminium bisa didaur ulang, lan karakteristik aluminium daur ulang meh ora bisa dibedakake karo aluminium utama.

Perawatan lumahing

Amarga bagean paduan aluminium bisa uga ana ing lingkungan kerja sing lembab utawa dirakit nganggo bahan liyane sing beda-beda, kanggo nambah lan njamin resistensi nyandhang, tahan korosi lan visibilitas bagean, bagean paduan magnesium kudu dirawat ing permukaan. Preparment bakal mengaruhi panyemprotan sabanjure. Sajrone proses produksi, bagean-bagean kasebut bisa uga kena kontaminasi kayata kontaminasi kayata minyak, oksida, pelumas lan bahan asing, lan sisa-sisa kotoran kasebut kudu diilangi.
Umume, pretreatment saka bagean paduan aluminium bisa dipérang dadi papat kategori: reresik mekanik, reresik pelarut, reresik jeruk, lan reresik asam. Cara kasebut bisa digunakake dhewe utawa kombinasi. Elingi pasokan bubuk abrasive lan banyu sajrone proses polesan, lan polesan kudu padhang banget!

Polished aluminum alloy door and window processing parts2

Pintu lan campuran ekstrusi jendela paduan aluminium

Materi Paduan aluminium (bahan opsional)
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Pangobatan kimia umum kanggo campuran aluminium kalebu chromization, painting, electroplating, anodizing, lan electroforesis. Antarane, perawatan mekanik kalebu nggambar kawat, polishing, sandblasting, lan polishing.
Proses utama ⑴Menuhi tahap ekstrusi; Stage Tahap ekstrusi iklan; Stage Tahap ekstrusi sing angel.
Kontrol kualitas Kontrol kualitas sing ketat ing kabeh proses koordinat mesin ukur saka bahan nganti kemasan.
Panganggone Exchanger, evaporator, peralatan panas, peralatan masak, lan kepala silinder mobil lan radiator, lsp.
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane