Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Galeri produk

  • CNC brass parts

    Bagean kuningan CNC

    Kuningan minangka paduan sing kasusun saka tembaga lan seng, lan minangka bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin CNC (kalebu bagean pabrik giling).

  • Casting aluminum alloy die casting

    Casting casting casting paduan aluminium

    Produk casting mati paduan aluminium umume digunakake ing elektronik, mobil, motor, peralatan omah lan sawetara industri komunikasi. Sawetara produk paduan aluminium bermutu, presisi tinggi, kateguhan dhuwur uga digunakake ing industri kanthi sarat dhuwur kayata pesawat gedhe lan kapal. Panggunaan utama isih ing bagean sawetara peralatan.

  • Forging parts brass

    Forging bagean kuningan

    Kuningan minangka paduan tembaga kanthi seng minangka paduan utama plus unsur paduan. "Pukulan abang" sejatine minangka proses ekstrusi panas.

  • Aluminum profile extrusion parts

    Bagian ekstrusi profil aluminium

    Paduan aluminium minangka bahan struktural logam non-ferrous.

    Paduan aluminium dawane kerapatan nanging kekuatan sing cukup dhuwur, yaiku cedhak utawa ngluwihi baja saka kualitas dhuwur. Iki nduweni plastisitas sing apik lan bisa diproses dadi macem-macem profil. Nduweni konduktivitas listrik, konduktivitas termal lan ketahanan korosi sing apik banget. Digunakake ing industri lan panggunaane mung nomer loro kanggo baja. Sawetara paduan aluminium bisa diobati kanthi panas kanggo entuk sifat mekanik sing apik, sifat fisik lan resistensi korosi.

  • Casting brass

    Casting kuningan

    Paduan tembaga cor dipérang dadi rong kategori, yaiku kuningan lan tembaga. Kuningan minangka paduan tembaga kanthi seng minangka paduan utama plus unsur paduan.

  • CNC milling  Stainless Steel parts

    Penggilingan bagean Steel Stainless

    Komponen utama stainless steel yaiku karbon, kromium, nikel, lan sawetara unsur paduan kayata molibdenum, tembaga, lan nitrogen ditambahake. Elemen paduan utama ing stainless steel yaiku Cr (kromium), lan mung nalika isi Cr tekan nilai tartamtu, baja kasebut tahan resistansi korosi. Mula, umume stainless steel ngemot paling ora 10,5% Cr (kromium).

  • OEM  Valve and fitting

    Katup OEM lan pas

    Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng, lan bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin (kalebu bagean palsu). Casting casting dicekak minangka forging, yaiku cara casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting. Kauntungane Ouzhan yaiku ngatur katup tembaga, yaiku katup sing digawe saka tembaga, yaiku bagean industri. Proses manufaktur pisanan digawe dening Ningbo, Zhejiang ing China. 

  • CNC milling carbon steel parts

    Bagean baja karbon panggilingan CNC

    Baja karbon minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon 0,0218% nganti 2,11%. Uga diarani baja karbon. Umume, uga ngemot silikon, mangan, belerang, lan fosfor.

  • Casting aluminum alloy parts

    Casting bagean paduan aluminium

    Paduan aluminium minangka bahan struktural logam non-ferrous. Paduan aluminium dawane kerapatan nanging kekuatan sing cukup dhuwur, yaiku cedhak utawa ngluwihi baja saka kualitas dhuwur. Iki nduweni plastisitas sing apik lan bisa diproses dadi macem-macem profil. Nduweni konduktivitas listrik, konduktivitas termal lan ketahanan korosi sing apik banget. Digunakake ing industri lan panggunaane mung nomer loro kanggo baja.

  • OEM Hot Extrusion Forged Parts

    OEM Bagian Ekstrusi Panas

    Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng, lan bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin (kalebu bagean palsu). Casting casting dicekak minangka forging, yaiku cara casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting.

  • Custom Hot Extrusion Forged Parts

    Alat Palsukan Ekstrusi Panas Kustom

    Kuningan minangka campuran campuran tembaga lan seng, lan bahan sing cocog kanggo manufaktur komponen mesin (kalebu bagean palsu). Casting casting dicekak minangka forging, yaiku cara casting ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruangan penet, rongga cetakan baja diisi kanthi kecepatan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting.

  • CNC turning plastic

    Plastik ngowahi plastik

    Mesin plastik kalebu macem-macem bahan sing cocog kanggo mesin, nilon (PApolyamide), PC (polikarbonat), ABS (co-polyacrylonitrile-butadiene-styrene), PMMA (plexiglass, poly Acrylic methyl ester), polytetrafluoroethylene (F-4), epoxy (EP). Nalika milih bahan kanggo gambar desain, plastik rekayasa sing cocog kudu dipilih miturut lingkungan panggunaan lan syarat sing cocog karo bagean mesin CNC.