Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Kapasitas Produksi

调整大小 1
调整大小 2
调整大小 3
调整大小 4

Bahan baku

Mesin CNC

Mecah

Ngumbah

调整大小 5
调整大小 6
调整大小 7
调整大小 8

Tes kapisan

Perawatan lumahing

Tes kaping kalih

Kemasan

① Bahan baku: Milih lan tuku bahan baku lan dipotong dadi wujud sing kudu diproses, lan menehi sertifikat identifikasi bahan baku.

② Mesin CNC: Pemrograman miturut gambar pelanggan, banjur dites bola-bali lan nggawe conto. Produksi massal sawise konfirmasi pelanggan.

Raw material
CNC machinin

Inding Mecah: Mecah lan ngrusak produk sawise mesin CNC.

④ Cuci: Ngresiki produk sing wis rampung nganti ngilangi bledug logam lan lenga ing permukaan.

Grinding
Washing1

Test Tes pertama: Ngukur ukuran produk semi-rampung lan weruh yen ana goresan ing permukaan, mbusak produk sing rusak.

Treatment Perawatan lumahing: Rampung perawatan permukaan miturut kebutuhan pelanggan.

First test
Surface treatmen

Test Tes kaping pindho: Coba maneh ukuran produk rampung, sinaoni apa permukaané alus lan rata, lan mbusak produk sing rusak.

⑧ Kemasan: Nerbitake laporan tes lan kemasan miturut kebutuhan pelanggan.

Second test
Packaging