Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Visualisasi produksi

Production-visualization2

Ouzhan duwe pabrik dhewe lan nyedhiyakake layanan visualisasi produksi.

Sawise konfirmasi conto, sampeyan duwe pesanan ing pabrik, sampeyan bisa mriksa proses produksi kapan wae, sampeyan bisa langsung nyebarake proses produksi, utawa nggunakake video lan gambar kanggo nuduhake produk sampeyan.

Production-visualization-1

Q&A PELANGGAN

Pelanggan: Yen kita nemokake sawetara panggonan sing ora wajar ing proses produksi, kepiye cara kita ngrampungake?

Layanan Pelanggan Ouzhan:
Masalah iki dadi fokus ing kontrol, utamane kalebu keamanan lan kesehatan lan tes produk cacat.
Pabrik kita duwe tingkat pass 95% sajrone proses produksi, lan inspeksi lan kemasan ditindakake nalika metu. Tingkat pass paling dhuwur yaiku 100%. Dadi, muga-muga bisa dipercaya babagan kualitas lan produksi.