Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Kontrol Kualitas

Alesan kenapa Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd. wis bisa ngasilake bathi ing Shanghai luwih saka sepuluh taun, kita kira mesthine amarga kualitas lan layanan profesional sing apik.
Perusahaan kita invests akeh dhuwit saben taun kanggo terus-terusan tuku peralatan uji coba canggih lan nindakake latihan rutin lan penilaian personel pengujian. Kabeh upaya yaiku supaya pelanggan produk sing paling apik
Kita yakin tenan manawa kualitas dadi prioritas utama, lan uga kapercayan perusahaan kita. Kita mikir manawa mung kualitas sing bisa menang, ora regane murah.
Ing ngisor iki minangka prosedur tes umum:

Parameter input

Deteksi otomatis

Pilihan Ponggawa

Deteksi pungkasan

Nerbitake laporan kasebut

Parameters Parameter input: Kita duwe mesin deteksi otomatis saka Jepang, dadi mung prelu masuki parameter produk kanggo diuji.

② Deteksi otomatis: Mesin kanthi otomatis ndeteksi produk sing cacat lan produk sing memenuhi syarat miturut paramèter input.

Selection Pilihan Ponggawa: Produk kualifikasi sing dipilih dening mesin uji coba otomatis kudu dites maneh kanthi manual.

④ Deteksi pungkasan: Produk sing wis dites kanthi manual pungkasane bakal njupuk sampling pungkasan ing ruang uji coba.

⑤ Nerbitake laporan: Sawise lulus tes pungkasan, kita bakal nerbitake laporan tes profesional kanggo para pelanggan.