Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Kapasitas R&D

Yen sampeyan pengin nggawe produk sing dikarepake, biasane, sampeyan kudu menehi gambar 3D utawa gambar 2D produk sampeyan. Nanging yen sampeyan ora duwe gambar, sampeyan mung kudu ngirim conto utawa nuduhake pikirane karo kita, kita bisa menehi peta miturut conto utawa pikirane.

Automatic parameters measuring

Ngukur paramèter otomatis

Automatic parameters measuring

Modeling 3D

Artificial detection

Deteksi buatan

Sample confirmation

Deteksi buatan

Sample confirmation1

Konfirmasi sampel 

Mass production

Produksi massal

Parameters Ngukur paramèter otomatis (Yen sampeyan bisa menehi conto): Ouzhan duwe alat ukur kanthi otomatis saka Jepang, sing bisa ngukur ukuran produk kanthi akurat, lan banjur nggawe gambar 3D kanthi otomatis.

② modeling 3D: Insinyur Ouzhan uga bisa nggawe model produk 3D adhedhasar idhep para pelanggan.

Automatic parameters measuring
3D modeling

③ Deteksi buatan: Gambar desain awal kudu ditinjau kanthi manual, dikonfirmasi lan ditandatangani dening paling ora telung insinyur.

Making Sampel nggawe: Kita bakal nggawe conto miturut gambar sing dikonfirmasi.

Artificial detection
Sample making

Confirmation Konfirmasi conto: Kita bakal ngirim conto menyang pelanggan kanggo konfirmasi, banjur pelanggan kudu mlebu konfirmasi conto.

Production Produksi massal: Sawise nampa conto konfirmasi sing ditandatangani dening pelanggan lan pambayaran sadurunge, kita bakal nindakake produksi massal.

Sample confirmation
Mass production

Kita wis lulus tes ISO 9001: 2015, lan kita duwe sistem manajemen kualitas swara. Dadi, sampeyan ora prelu kuwatir babagan kualitas produk, mula bakal nyoba nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik.

Wis lulus kanthi sertifikasi kualifikasi nasional lan ditampa kanthi apik ing industri utama. Tim rekayasa ahli bakal asring siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan saran. Kita uga bisa ngirim sampeyan conto tanpa biaya kanggo memenuhi spesifikasi sampeyan. Upaya sing cocog bisa uga ditindakake kanggo nyedhiyakake layanan lan solusi sing paling migunani. Yen sampeyan pancen kepincut karo perusahaan lan solusi, coba kontak karo ngirim email utawa langsung hubungi kita. Supaya bisa ngerti solusi lan perusahaan. Lan sampeyan bakal bisa teka ing pabrik kanggo ndeleng. Kita bakal terus nampani tamu saka kabeh penjuru dunia menyang perusahaan iki. 

ce