Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Layanan pabrikan logam sheet

Pabrik pemrosesan lembaran logam-Produsen Bagian Sheet logam Sheet 
Thanks kanggo 10 insinyur sing duwe pengalaman lan luwih saka 30 set peralatan canggih, Ouzhan dadi ahli ing industri sheet metal suwene 15 taun. Ouzhan mbantu sampeyan nyetel desain produk kanthi apik liwat DFM lan njamin manawa komponen logam sampeyan bisa diproduksi kanthi akurat, efisien, lan kanthi kualitas sing cocog karo spesifikasi sampeyan. Kita percaya tenan manawa nggawe jig kualitas kanggo welding kanggo nggampangake kontrol proses. ERP kita ngidini kita ngatur manufaktur produk rampung kanthi macem-macem SKU. 

Sheet-metal-fabrication-service

Produk paling rumit sing diproduksi nganti saiki digawe saka 320 komponen. Kita duwe kapabilitas sing kuat kanggo ngasilake bagean logam lembaran presisi sing kompleks. Papat jalur perakitan kita bisa ndhukung proses sekunder lan pagawean pungkasan kayata welding, riveting, nutupi bubuk, anodizing, lan assembling. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan sub-assembling utawa ngirim produk rampung.

Kapabilitas Ngolah Logam Lembar Presisi Ouzhan:
OuZhan duwe kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan pabrikan logam lembar sing larang regane larang lan produk kualitas presisi tinggi kanggo pirang-pirang proyek.

Sheet-metal-fabrication-service11

- Layanan pabrikan logam khusus sing trampil kanggo pesanan volume nganti medium.

- Macem-macem bahan logam opsional.

- Jembaré kekandelan mesin (0,5mm-20mm).

- Multiple set peralatan canggih lan sistem kontrol sing unggul.

- Teknologi pangolahan sekunder sing profesional lan maneka warna.

- Produktivitas sing kuwat lan wektu pangiriman cepet.

Napa Pilih Layanan Fabrikasi Logam Lembar Ouzhan

1. Peralatan Pabrikan Hi-Tech
• Laser Cutting CO2 lan N2
• Sheet CNC Bending 4 & 6 Axis
• TIG, MIG, Stamping
• Las Robot (Robot ABB 1410 kanthi Sistem Las Fronius)
• Jig Custom-Made
• Notting Las

Sheet-metal-fabrication-service2

2. Kapabilitas Proses Sekunder Multiple
Saliyane mesin lembaran logam, kita uga duwe spesialisasi ing TIG lan MIG, Las Robot, Las Welding, Bendingan Lembar CNC, Riveting, PEM, Ukiran Laser, lsp. Supaya sampeyan bisa entuk akeh pilihan bagean saka sheet metal saka tim sing dipercaya.
3. Kekuwatan R&D Kuat
Kita duwe 10 insinyur ing pusat R&D, kabeh kalebu dokter utawa profesor saka Universitas Sains lan Teknologi China. Kita bisa nyedhiyakake desain logam sheet paling profesional lan layanan pemrosesan sheet metal.
4. Kontrol Kualitas sing Ketat (ISO 9001: 2008)
Kita duwe personel inspeksi kualitas profesional lan peralatan, miturut standar internasional kanggo produk sing bakal dites, lan nerbitake laporan tes rinci babagan bagean logam lembaran pelanggan.
5. OEM & ODM Ditampa
Ukuran lan bentuk sing disesuaikan kasedhiya. Sugeng rawuh nuduhake gambar bagean logam sheet sampeyan, ayo padha kerja bareng supaya urip luwih kreatif.

Sheet-metal-fabrication-service3

Apa Pakaryan Sheet Metal & Kepiye Cara Nggunakake Metal Sheet

Logam lembar dudu bahan tartamtu. Luwih becik, istilah kasebut digunakake kanggo logam sing wis dibentuk. Minangka aturan, sheet metal duwe bentuk persegi dowo. Uga ciri khas yen kekandelan sheet luwih murah tinimbang dawa lan jembare.

Saliyane waja, akeh logam liyane kayata tembaga, aluminium lan emas uga paduan kuningan bisa diproses dadi logam lembaran. Kanggo diproses dadi logam lembaran, bahan sing digunakake kudu duwe ciri tartamtu, yaiku kateguhan lan kaku, lan mesthi duktus, bisa dibentuk. Syarat kasebut nyebabake watesan babagan bahan sing bisa digunakake. Mula, ora bisa ngolah bahan sing rapuh utawa kaku banget dadi lembaran logam.

Miturut iki, sheet metal minangka produk semi-rampung sing bisa diprodhuksi ing area sing amba, sing umume umume entheng, lancip, stabil, elastis lan rata. Amarga spesifikasi kasebut, dheweke cocog kanggo kabeh jinis klambi lan tutup. Kajaba iku, sheet metal bisa deformasi kanthi maneka cara, yaiku bisa dilas, ditekuk, ditumbuk utawa dipotong. Macem-macem jinis bisa digawe saka sheet metal, mula digunakake minangka bahan wiwitan kanggo macem-macem produk.

Tembung "pemrosesan sheet metal" kalebu akeh proses manufaktur. Sejatine, tembung sheet metal working nuduhake produksi produk, komponen lan bagean sing digawe saka logam. Saliyane ngelas, nglereni lan mlengkung, proses pangolahan sheet metal uga kalebu doyo, mbentuk, muter lan gabung. Pembentuk logam sheet biasane uga kalebu ing pamrosesan sheet metal, kanthi subkategori ing ngisor iki:

• Las
• Gluing
• mlengkung
• tindikan
• Gambar
• Konstruksi baja
• Pembentukan lapisan
• Koil pemanas
• Nglereni
• Slitting
• Bending punching
• Nglereni laser
• Pemrosesan laser
Sajrone kerangka proses pemrosesan sheet metal, sheet alus lan resisten bisa digawe, kanthi macem-macem karakteristik bisa dicapai kanthi campuran campuran. Contone, ana macem-macem unsur sing bisa ditambahake ing baja ing cairan sajrone nggawe logam lan sing nemtokake sifat material saka logam lembaran sing digawe. Saliyane silikon, nikel lan kromium, unsur kasebut uga kalebu titanium, tembaga, niobium lan molibdenum.
Bahan pamrosesan logam lembaran - Bahan sing Digunakake kanggo mesin Sheet Metal
Bahan sing kasedhiya kanggo mesin Sheet Metal
• Aluminium 5052H
• Aluminium T5, T6
• Steel Rolled Cold (CRS, SAPH440)
• Baja Gulung Panas (HRS)
• Baja tahan karat (SS304, SS316, SS301)
• Lembar Kuningan

Aplikasi Layanan lan Bagian Nguripake CNC

Computer Case

 Kasus Komputer

Automobile

Mobil

Bicycle

Sepeda

Watercraft1

Kendaraan banyu

Robots

Robot

Furniture

Mebel

Construction

Konstruksi

Machinery

Mesin

Aerogenerator

Aerogenerator

Fitness equipment

Piranti fitness

Medical equipment

Piranti medis

Electronics

Elektronik

Lumahing Pabrik Logam Lembar Ouzhan Rampung
Mangkene pilihan macem-macem layanan pagawean lumahing logam sing sampeyan pilih kanggo bagean logam lembaran mesin kanggo nambah tampilan bagean, kelancaran permukaan, resistansi korosi, lan karakteristik liyane:

Sheet metal fabrication service4
Sheet metal fabrication service5

① Kaya mesin (standar): ~ 125 RA µ ing (3.2 RA µm). Tandha alat suntingan bakal katon ing sisih kasebut.
② Gamelan: Bagean digawe mesin kanthi tarif pakan sing luwih murah kanggo nggayuh kasarasan permukaan ~ 62.5 RA µin (1,6 RA µm). Kekasaran permukaan bisa mudhun nganti ~ 32 RA 0.in (0.8RAµm) yen dijaluk.
③ Bead Blasted: Blasting bead nambah matte seragam utawa permukaan satin ing bagean mesin, mbusak kabeh tandha alat. Utamane digunakake kanggo tujuan estetika.
④ Cetha utawa Werna Anodisasi: Anodizing nambah lapisan keramik sing lancip, hard, non-konduktif ing permukaan aluminium, nambah korosi lan tahan ageman. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑤ Hardcoat Anodized: Anodizing Hardcoat ngasilake lapisan keramik sing luwih kenthel sing nyedhiyakake korosi lan tahan nyandhang banget. kanggo aplikasi fungsional.
⑥ Dilapisi Bubuk: Lapisan bubuk nambah lapisan polimer pelindung tipis sing kuat, nyandhang lan tahan karat ing permukaan bagean. Kasedhiya kanthi macem-macem warna.
⑦ Listrik: Elektrofishing minangka proses elektrokimia sing digunakake kanggo polesan, passivate lan deburr bagean logam. Iki migunani kanggo nyuda permukaan sing kasar.
⑧ Oksida ireng: Oksida ireng minangka lapisan konversi sing digunakake kanggo nambah resistansi korosi lan nyuda refleksi cahya.
⑨ Lapisan konversi kromat (Alodin / Chemfilm): Lapisan konversi Chromate digunakake kanggo nambah resistensi korosi paduan logam nalika njaga sifat konduktif.
⑩ Sikat: Sikat diprodhuksi kanthi polesan logam kanthi grit nyebabake finish satin tanpa arah.