Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean logam Sheet mlengkung

Katrangan singkat:

Cetakan mlengkung dipérang dadi cetakan standar lan cetakan mlengkung khusus miturut proses mlengkung. Ing kahanan mlengkung standar (sudhut tengen lan mlengkung ora lurus), cetakan standar umume digunakake kanggo mlengkung, lan cetakan khusus digunakake kanggo mlengkung sawetara bagean struktural khusus (kayata tikungan, ujung mati, lsp).


Detail Produk

Tag Produk

Pérangan lentur logam lembar --- proses mlengkung logam lembaran presisi sing disesuaikan

Sheet metal parts bending

Kaluwihan bagean bending logam lembaran Ouzhan

- Kacepetan dhuwur, presisi tinggi lan adaptasi dhuwur

- Pasuryan endhas kualitas apik, ora ana gangguan kanggo nglereni, lan klompok zona las lan kinerja cedhak karo bahan dhasar

- Nyepetake periode konstruksi lan nyuda biaya

Sheet metal bending parts2

Ouzhan OEM khusus produksi logam lentur bagean proses pemrosesan-China Shanghai lembaran logam lentur pabrikan

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, komponen lentur lembaran logam presisi tinggi bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin produksi mesin bending sheet metal sing sampurna. Kajaba iku, produk lentur lembaran logam sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo produk lentur lan lentur sheet kanggo pelanggan sing dihargai.

Sheet metal bending parts3

Area aplikasi lentur logam sheet

Sheet metal parts bending0101
Sheet metal parts bending0202

Bagéyan pangolahan logam lembar mesthi ngubengi urip kita, kayata cerobong asep, drum besi, tangki bahan bakar, drum minyak, pipa ventilasi, siku, lan sapiturute, sekedhik cangkir termos logam, sendok sup, kothak nedha awan stainless steel, pesen Pesenan buku, seluler kasus telpon, lsp., prekara-prekara kasebut sing penting banget sajrone urip kita nggunakake sheet metal, sing diolah dadi bagean logam kanthi macem-macem spesifikasi sing dibutuhake. Wis akeh pangowahan produksi lan urip kita.

Kaluwihan saka layanan lempitan logam lembaran Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh lentur logam lembar presisi bisa ditrapake kanthi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo manufaktur lentur lembaran logam sing tepat.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: