Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Nglereni laser bagean logam

Katrangan singkat:

Gunakake sinar laser kepadatan daya dhuwur kanggo nyinari bahan sing bakal dipotong, saengga bahan kasebut digawe panas dadi suhu penguapan, lan nguap dadi bolongan. Nalika balok obah ing materi, bolongan terus-terusan nggawe celah kanthi jembar sing sempit banget (kayata udakara 0,1 mm). Rampung nglereni bahan kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Proses pemotongan laser logam lembaran-pamrosesan logam lembaran presisi khusus

Ouzhan nyedhiyakake macem-macem aplikasi mesin pemotong laser logam: aerospace, pembuatan kapal, mesin pertanian, mesin presisi, peralatan perlindungan lingkungan, peralatan medis, peralatan fitness, perabotan lan peralatan rumah tangga, peralatan dapur, peralatan elektronik, lampu lan lantern, layar, kerajinan logam, cacar aluminium, tembok tirai aluminium, kabinet listrik, industri mobil, industri pariwara, pamrosesan sheet metal lan industri liyane. Mesin pemotong laser bisa ngolah: baja karbon, baja tahan karat, baja silikon, baja musim semi, baja paduan, paduan mangan, paduan titanium, aluminium, paduan aluminium, piring aluminium, piring galvanis, piring elektrolitik, pelat pickling, tembaga lan bahan liyane.

Sheet metal parts laser cutting1

Kaluwihan bagean pemotong laser sheet metal Ouzhan

- Proses tanpa kontak
- Deformasi cilik slits sempit
- Werna murni tenan
- Kapadhetan energi sing dhuwur banget
- Bersih, aman lan bebas polusi

Layanan pemotongan laser lembaran Ouzhan OEM khusus-Produsen alat pemotong laser logam Shanghai

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut kabutuhan pelanggan, bagean nglereni laser logam presisi tinggi kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan bagean saka mesin pemotong laser logam. Kajaba iku, produk pemotongan laser logam lembaran sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo nglereni laser logam lan produk nglereni laser kanggo para pelanggan sing dihargai.

Kaluwihan nglereni laser logam

⑴ Nggunakake sistem nglereni laser telung dimensi utawa ngatur robot industri kanggo nyuda kurva spasial, gawe macem-macem piranti lunak pemotong telung dimensi kanggo nyepetake proses wiwit nggambar nganti bagean nglereni.
⑵ Kanggo nambah efisiensi produksi, riset lan pangembangan macem-macem sistem pemotongan khusus, sistem penyampaian materi, sistem drive motor bermotor, lsp., Lan kecepatan pemotongan sistem pemotongan wis ngluwihi 100m / menit
⑶ Kanggo nggedhekake aplikasi mesin rekayasa, industri pembuatan kapal, lan liya-liyane, kekandelan motong baja karbon sithik wis ngluwihi 30mm, lan perhatian khusus diwenehake kanggo riset babagan teknologi proses nglereni baja karbon rendah kanthi nitrogen kanggo nambah kualitas nglereni piring sing kandel. Mula, ngembangake lapangan aplikasi industri nglereni laser CO2 ing China lan ngrampungake sawetara masalah teknis ing aplikasi anyar isih dadi topik penting kanggo para insinyur lan teknisi.

Sheet metal parts laser cutting2

Apa aplikasi nglereni laser sheet metal

–Motal logam: Nglereni laser bisa dadi luwih resik, luwih alus lan luwih angel tinimbang ngolah mekanik. Kaya mesin, bisa uga diprogram lan dipandu dening komputer, tegese mesin pemotong laser kanthi otomatis bisa ngasilake bagean logam kanggo industri kayata mobil lan komputer.   

– Logam reflektif: Lampu sing dibayangke ora bakal ngrusak kabel optik. Logam kayata aluminium, perak, tembaga, lan emas kabeh nggambarake lan penting kanggo produksi otomotif lan semikonduktor.    

– Ilmu Kedokteran: Nglereni laser uga duwe peranan penting ing industri medis. Ing industri medis, toleransi dimensi lan presisi dimensi sing ketat banget penting. Amarga panjaluk industri medis kanggo produksi volume akeh, teknologi iki cocog karo kabutuhane amarga bisa niru desain, kanthi akurat lan cepet.    

Akeh jinis piranti medis asale saka nglereni laser, saka piranti kardiovaskular lan ortopedi nganti komponen implan bedah. Kanthi nglereni laser, piranti kasebut bisa diproduksi kanthi luwih cepet tanpa ngorbanake akurasi.

Keuntungan layanan pemotong laser sheet metal Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh pemotongan laser logam sheet presisi bisa uga diawasi kanthi ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo pabrik pemotong laser logam sing tepat.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: