Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean logam lembar bagean polishing

Katrangan singkat:

Bagéyan logam lembar kalebu polesan lan polesan. Polesan nggunakake media gesekan kayata kertas wedhi, pumice, lan bubuk watu sing apik kanggo ngusap permukaan obyek sing dilapisi utawa film lapisan. Polesan nggunakake efek mekanik, kimia utawa elektrokimia kanggo nyuda kasarasan permukaan benda kerja kanggo entuk padhang. Cara ngolah permukaan rata.


Detail Produk

Tag Produk

Lapisan polesan logam lan grinding bagian-bagian presisi polesan logam lan penggilingan mesin pemrosesan

Bagéyan logam lembar minangka produk sing diproses nganggo teknologi sheet metal. Kita ora bisa nindakake tanpa komponen logam ing endi wae. Bagéyan logam lembar yaiku liwat gulungan tenaga filamen, pemotongan laser, pangolahan abot, ikatan logam, gambar logam, pemotongan plasma, lan pengelasan presisi. Rolling form, sheet metal bending formed, die forging, water jet cutting, presisi las. Logam lembar ditegesi minangka: sheet metal minangka proses kerja sing adhem kanggo lembaran logam (biasane ing ngisor 6mm), kalebu gunting, pukulan / motong / senyawa, lempitan, pengelasan, paku keling, splicing, lan formasi (kayata awak mobil). Fitur sing penting yaiku kekandelan seragam saka bagean sing padha. Produk logam lembaran duwe ciri bobot entheng, kekuatan dhuwur, konduktivitas listrik, biaya murah, lan kinerja produksi massal sing apik. Dheweke duwe macem-macem panggunaan. 

Sheet metal parts polishing parts1

Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing bidang elektronik, komunikasi, industri otomotif, lan peralatan medis. Contone, ing kasus komputer, ponsel, lan MP3, sheet metal minangka bagean sing penting banget. Kajaba iku, digunakake ing produksi peralatan medis, lan uga digunakake ing awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan swiwi, tabel medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane.

Tampilan bagean khusus Ouzhan

Sheet metal parts polishing parts3
Sheet metal parts polishing parts1 (2)

Kaluwihan bagean saka polishing logam Shanghai Ouzhan lan komponen otomatisasi polesan

- Pangurangan atos
- Lumahing rata
- Éling pirang-pirang fungsi kayata deburring, chamfering, polishing, ngumbah, lsp
- Kanggo bagean sing ora teratur, pojok wuta, kesenjangan, lan liya-liyane, kayata bolongan lan tabung, bisa dipoles
- Wektu sing disesuaikan, kacepetan proses cepet, operasi sing gampang lan aman
- Penyesuaian frekuensi variabel kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan polesan

Bagian mesin polesan logam lembar sing disesuaikan

Materi Lembaran sing digulung adhem, lembaran galvanis, stainless steel, paduan aluminium lan aluminium murni, paduan tembaga lan tembaga murni, teknologi pemrosesan permukaan stainless steel
Toleransi +/- 0,01mm
Perawatan lumahing Miturut karakteristik bahan baku lan kebutuhan pelanggan, perawatan lumahing bumi ditindakake kanggo nggayuh efek sing apik lan awet.
Proses utama Logam polesan lan mecah
Kontrol kualitas Kontrol Saka bahan nganti kemasan, kabeh proses koordinat mesin ukur dikontrol kanthi ketat.
Panganggone Pemrosesan logam lembaran wis akeh digunakake ing peralatan elektronik, komunikasi, industri otomotif, peralatan medis lan bidang liyane, kayata kasus komputer, ponsel, manufaktur peralatan medis, awak mobil lan truk (truk), pesawat pesawat lan sayap, meja Medis, atap bangunan (konstruksi) lan akeh aplikasi liyane
Gambar khusus Nampa CAD otomatis, JPEG, PDF, STP, IGS lan umume format file liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: