Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagéyan logam lembar

Katrangan singkat:

Bahan-bahan umum kanggo ngolah sheet metal yaiku: baja galvanis, baja tahan karat, tinplate, baja musim semi, tembaga lan paduan tembaga, paduan magnesium, piring paduan adhem paduan aluminium, piring bergulung panas, piring galvanis, piring elektrolitik, pelat aluminium, stainless steel, piring tembaga. Umume digunakake yaiku las listrik lan las gas, uga las laser, brazing, welding termal, welding beam elektron, welding explosive, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Pemrosesan logam lembar lan proses mecah proses logam lembaran presisi khusus

1. Poles yaiku nggosok permukaan obyek sing dilapisi utawa film lapisan kanthi media gesekan kayata kertas pasir, apung, bubuk watu alus, lsp.

2. Polesan minangka metode pangolahan sing nggunakake efek mekanik, kimia utawa elektrokimia kanggo nyuda kasarasan permukaan benda kerja supaya bisa entuk permukaan sing padhang lan alus.

Sheet metal parts polishing parts

Peran polesan logam lan bagean mecah

- Polesan cetakan sepisanan bakal nambah resistensi nyandhang lan tahan karat ing permukaan cetakan, lan nambah umur layanan cetakan kasebut.
- Polishing cetakan bisa nambah akurasi permukaan cetakan, nyegah generasi burrs, lan nyuda kedadeyan produk sing rusak.   
- Kanggo cetakan, polesan bisa nyuda resistensi resin lan nggawe produk plastik gampang dipasang. Ngurangi siklus produksi, ningkatake efisiensi pangolahan, lan ngirit biaya kanggo perusahaan.
- Kanggo industri optik, polishing cetakan bisa nyukupi persyaratan katrampilan optik lan estetika saka benda kerja kanthi maksimal.

Keuntungan layanan poles logam lembar Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh proses polesan logam lan mecah lembar presisi kena uga inspeksi kualitas sing ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo polesan logam lembar sing tepat lan proses mecah.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: