Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Bagean logam lembar stamping

Katrangan singkat:

Bahan-bahan umum kanggo ngolah sheet metal yaiku: baja galvanis, baja tahan karat, tinplate, baja musim semi, tembaga lan paduan tembaga, paduan magnesium, piring paduan adhem paduan aluminium, piring bergulung panas, piring galvanis, piring elektrolitik, pelat aluminium, stainless steel, piring tembaga.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin stamping logam lembar bagean logam lembar presisi sing disesuaikan

Umume, peralatan dhasar kalebu Mesin Geser, Mesin / Laser Punching, Plasma, Mesin Pemotong Waterjet, Mesin Bending, lan macem-macem peralatan tambahan kayata: Mesin Uncoiling, mesin leveling, mesin deburring, mesin las spot, lan liya-liyane Ouzhan wis lengkap peralatan lan set lengkap garis produksi. Nyedhiyakake layanan khusus kanggo sampeyan.

Sheet metal parts stamping0101
Sheet metal parts stamping0202

Kaluwihan bagean stamping logam lembar Ouzhan

- Cara stamping bisa entuk benda kerja kanthi bentuk kompleks lan angel digawe nganggo proses liyane, kayata bagean cangkang tipis. Akurasi dimensi bagean stamping kadhemen dijamin dening cetakan, dadi stabilitas dimensi apik lan bisa diganti kanthi apik.
- Tingkat panggunaan materi sing dhuwur, bobot entheng, kekakuan sing apik lan kekuatan dhuwur saka bahan kerja, lan konsumsi energi sing kurang ing proses stamping, mula investasi proses ing jumlah akeh kurang.
- Operasi sederhana, intensitas tenaga kerja sithik, gampang diwujudake mekanisasi lan otomatisasi.
- Struktur cetakan sing digunakake ing proses stamping umume luwih rumit, lan siklus pangembangan luwih dawa lan investasi luwih dhuwur.

Layanan stamping lembaran logam Ouzhan OEM-Produsen komponen stamping logam Shanghai

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Miturut syarat pelanggan, lembaran stamping logam presisi tinggi stainless steel kanthi kualitas stabil lan andal bisa diproses. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuwat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin pabrikan mesin lembaran stamping logam sing sampurna. Kajaba iku, produk stamping logam lembar sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo stamping logam sheet lan produk stamping kanggo para pelanggan sing dihargai.

Sheet metal parts stamping3

Area aplikasi bagean stamping logam sheet

1. Metal sheet stamping bagean otomotif: utamane kalebu komponen struktural otomotif, komponen fungsional otomotif, bagean bubut otomotif, relay otomotif, lsp.
2. Metal sheet stamping bagean elektronik: umume kalebu piranti sing nyambung, konektor, bagian sikat, terminal listrik, bagian elastis, lsp.
3. Metal sheet stamping bagean paling anyar ing omah: Utamane kalebu bagean-bagean peralatan utama ing omah, kayata bagean pistol elektron tabung warna, lan bagean perkakas omah cilik, macem-macem bagian struktural lan bagean fungsional.
4. Bingkai timbal sirkuit integral IC: umume kalebu pigura timbal piranti diskrim lan pigura timbal sirkuit integral, lsp.
5. Inti motor stamping logam lembaran: utamane kalebu inti motor phase siji fase, inti motor rumah tangga siji fase, inti motor tiang siji-phase, inti motor DC motor permanen, inti motor industri, lan inti stator plastik.
6. Metal lembaran stamping inti wesi listrik: utamane kalebu intine trafo E, intine trafo bentuk E, inti trafo berbentuk I, lan chip inti trafo liyane.
7. Sirip penukar panas lembaran logam: umume kalebu sirip penukar panas industri, sirip penukar panas rumah tangga, lan sirip penukar panas mobil.
8. Stamping logam lembaran lan bagean liyane: umume kalebu komponen instrumentasi, bagean IT, bagean akustik lan kamera, bagean kantor modern, lan perangkat keras saben dinane.

Apa gunane bagean stamping logam lembaran?

1. Bagéan stempel perangkat keras saben dina lan omah: barang-barang kabutuhan padinan kayata panci lan wajan, wastafel, ceret, lan piranti rumah tangga kayata mesin cuci, AC, kulkas, lan kompor beras;
2. Bagian stamping logam industri: cangkang sasis peralatan, komponen stempel mesin logam lan mesin rekayasa;
3. Stamping hardware bagean kompak: bagean instrumentasi, konektor lsp;
4. Hardware stamping khusus kanggo aerospace, kapal lan kapal laut.

Keuntungan saka layanan stamping sheet metal Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
-Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
-Semua produk stamping logam lembar presisi bisa diawasi kanthi ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo nggawe bagean stamping logam lembaran.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: