Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Las bagian logam las

Katrangan singkat:

Bahan-bahan umum kanggo ngolah sheet metal yaiku: baja galvanis, baja tahan karat, tinplate, baja musim semi, tembaga lan paduan tembaga, paduan magnesium, piring paduan adhem paduan aluminium, piring bergulung panas, piring galvanis, piring elektrolitik, pelat aluminium, stainless steel, piring tembaga. Umume digunakake yaiku las listrik lan las gas, uga las laser, brazing, welding termal, welding beam elektron, welding explosive, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Kaluwihan bagean las logam

- Ngirit bahan logam lan nyuda bobot struktural;

- Nyederhanakake prosedur pangolahan lan instalasi lan ningkatake efisiensi produksi;

- Kekuwatan struktural dhuwur lan panyegelan gabungan sing apik; nyedhiyakake fleksibilitas sing luwih gedhe kanggo desain struktural;

- Proses pengelasan gampang dim mekanisasi lan diotomatisasi.

Sheet metal parts welding1

Layanan las las logam khusus Ouzhan OEM - Produsen komponen las logam Shanghai

Ouzhan minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, nyedhiyakake layanan pemrosesan mesin penggilingan lan penggilingan khusus. Kita bisa ngolah bagian las logam presisi tinggi kanthi kualitas stabil lan andal miturut syarat pelanggan. Bagian mesin kasebut diproduksi nggunakake bahan baku paling apik, sing dipikolehi saka pemasok alat presisi sing kondhang ing pasar. Tim teknis sing kuat lan profesional lan manajemen lan sistem operasi sing efisien bisa njamin manufaktur bagean mesin las logam sing sampurna. Kajaba iku, produk las metal sheet sing disedhiyakake cocog banget karo standar kualitas lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri. Lan kita bisa nyedhiyakake layanan rega sing kompetitif kanggo las logam lan produk las kanggo pelanggan sing dihargai.

Area aplikasi welding metal sheet

Cara las sing beda-beda cocog kanggo macem-macem bahan:
Las gas: baja karbon rendah, tembaga paduan keras, lsp.
Las busur elektroda: baja tahan panas, tembaga abang, paduan keras, lsp.

Las busur ngisor:
Las karbon dioksida terlindung: las piring tipis
Las busur argon: paduan titanium, paduan Al, lsp.
Las plasma: saluran udara, kothak kapasitor, lsp.
Las elektroslag: prau tekanan tembok gandheng kenceng las, lsp.
Las las: tumpang tindih bagean stamping sheet lan cross bar, lsp.
Las jahitan: bagian baja tipis
Las proyeksi: las berbentuk T, nyebrang pipa, lsp.
Kancing bokong: ril lsp.
Las gesekan: rotor, lengen klambi, lsp.
Brazing: baja kacepetan dhuwur, bagean mesin, lsp.

Apa gunane bagean las logam

Tujuan utama welding yaiku nyambungake bahan logam cilik dadi gedhe (miturut gambar utawa ukuran sing dibutuhake), utawa kanggo nggawe géomètri sing dibutuhake liwat sambungan (welding). Las, uga dikenal minangka las utawa welding, minangka proses manufaktur lan teknologi kanggo nggabungake logam utawa bahan termoplastik liyane kayata plastik kanthi panas, suhu dhuwur utawa tekanan dhuwur.

Sheet metal parts welding2

Keuntungan layanan las logam lembaran Ouzhan

- Ouzhan duwe departemen inspeksi kualitas khusus, sadurunge dikirim, kanggo mesthekake kabeh produk ana ing kisaran kesalahan.
- Kapasitas produksi dhuwur lan rega kompetitif.
- Kabeh las logam lembaran presisi bisa uga diawasi kanthi ketat.
- Layanan ekspres OEM bisa mesthekake yen sampeyan nampa produk sing dikarepake, dhukungan DDP, CIF, FOB lan cara pembayaran liyane supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.
- Miturut gambar utawa conto kanggo pabrik las logam sing pas.
- Ouzhan duwe luwih saka selusin mesin pangolahan, layanan integral, lini produksi standar, lan dilengkapi sertifikasi materi lan laporan tes produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: