Ouzhan Trade (Shanghai) Co., Ltd.

Paseksen

Wiwit Ouzhan miwiti perdagangan global, kita wis menang akeh pelanggan:

Thanh Nguyen1

Thanh Nguyen
Aku wareg banget karo layanan ouzhan. Layanan pelanggan cepet lan Gaby nindakake tugas sing hebat kanggo bageanku. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng Ouzhan maneh!

Ben Hutcheon

Ben Hutcheon
Cepet muter lan produk bermutu sing cocog. Aku ora bisa njaluk luwih saka iku. Ouzhan minangka mitra gedhe!

Tony Frey1

Tony Frey
Bagian digawe nganggo model 3D. Sajrone diskusi babagan pesanan, para insinyur ngati-ati banget lan mbantu aku nemokake kesalahan supaya aku bisa mbenerake. Digawe kualitas dhuwur. Kintunan dilacak. Saben bagean dikemas kanthi sampurna, beda karo liyane ing film busa multi-lapisan. Aku seneng karo pemasok. Manajer Chandler ngubungi, mangsuli pitakon ing dina sing padha. Muga-muga bisa terus kerja sama.

Thierry SAVY1

Thierry SAVY
Toko CNC iki goyang! Seneng banget karo layanan iki lan saiki aku duwe kanca sing nulungi aku bisa nggawe kabeh gampang banget. Saiki aku luwih akeh pesen, layanan cepet lan grapyak banget. Nyuwun Rio, dheweke bakal bisa kerja tenan!

Frank VanselowFrank Vanselow1

Frank Vanselow
Layanan sing apik banget sajrone proses kasebut. Komunikasi cepet liwat email andwhatsapp ngrembug kabeh syarat lan rincian lan conto sing disedhiyakake persis karo gambar sing kualitas lan finish sing dhuwur banget. Kita ngarep-arep bisa nggarap Ouzhan ing mbesuk sing dipercaya bakal dadi hubungan jangka panjang ing pirang-pirang produk ing portofolio.

Klien Kita

Cooperation is the source of development1
Cooperation is the source of development
Cooperation is the source of development2
Cooperation is the source of development3